Skip to main content
Terug naar overzicht
Op de afbeelding zie je Harry van DigiHandig in gesprek met iemand tijdens de Dag van Digitale Inclusie

DigiHandig bij de Dag van de Digitale Inclusie 2023

30 november 2023, Hilversum

Ook dit jaar waren we vanuit DigiHandig weer aanwezig tijdens de Dag van de Digitale Inclusie in Beeld en Geluid te Hilversum. Met alle aanwezigen hebben we kennis gedeeld en ontdekt hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan het bevorderen van digitale inclusie.

De dag begon met het opzetten van ons stand, waar we trots onze flyers en banners mochten presenteren. De plenaire opening was magisch met een Farsi zangeres die ons meenam op een emotionele reis, met een krachtige boodschap: strijd tegen ongelijkheid.

Het thema van de dag was 'tweerichtingsverkeer,' en dat was een waardevolle ervaring! Iedereen kreeg een stem en een luisterend oor, met interactieve deelsessies waar het publiek actief kon deelnemen. Onwijs tof om fantastische mensen te ontmoeten en de dag af te sluiten met een gezellige borrel in het Top 2000 café!

Dank aan Alliantie Digitaal Samenleven en iedereen die deel uitmaakte van deze geweldige dag. We hebben weer waardevolle connecties gemaakt. Samen werken we aan een toegankelijke digitale wereld voor iedereen!

Foto's door Joy Hansson

Download het rapport

Installeer de DigiHandig app direct op je toestel of deel het met een ander.

Probeer DigiHandig

Door op deze knop te klikken, word je naar de Appstore verwezen.

Hoe installeer ik DigiHandig?