Skip to main content
Terug naar overzicht
Op de afbeelding zie je Digi, de mascotte van DigiHandig

Vertrouwd raken met mobiel of tablet tijdens DigiHandig lessen in Enkhuizen

Enkhuizen, 23 mei 2024

Welwonen en Bibliotheek Enkhuizen organiseren samen DigiHandig workshops op 28 mei, 25 juni en 16 juli. In Buurthuis IJsselzand worden tussen 15.30 uur en 17.00 uur gratis lessen gegeven. Tijdens de workshops leer je omgaan met jouw mobiele telefoon of tablet.

Tijdens de lessen wordt gebruikgemaakt van de DigiHandig-app. Deelnemers leren in een veilige oefen-omgeving. Je kan zo lang oefenen als je wilt tot je klaar bent om jouw nieuwe digitale vaardigheden in het echt te gebruiken. De oefeningen zijn laagdrempelig, leuk en bovenal kort. Op deze manier wordt u digitaal steeds handiger! DigiHandig is beschikbaar voor zowel iPhone, iPad als Android-gebruikers. De oefeningen gaan o.a. over routes plannen met uw telefoon, online contact met vrienden en familie, veilig zoeken op het internet, apps installeren, telefooninstellingen en het nieuws lezen.

Aanmelden

De deelname aan DigiHandig is gratis. Koffie of thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Je moet wel zelf een mobiele telefoon of tablet meenemen. Het is mogelijk om alle lessen volgen of per les apart aan te sluiten.

Aanmelden is niet verplicht, maar wenselijk en kan door een mail te sturen naar lb@welwonen.nu, via de activiteit op de website van Westfriese Bibliotheken, of door te bellen naar 0228 350 585.

Meer informatie

De activiteiten vinden plaats in Buurthuis IJsselzand, Anjerstraat 1. Wil je meer informatie over de DigiHandig workshops in Enkhuizen? Neem dan telefonisch contact op met Linda Bijvoet, sociaal werker bij Welwonen, via 0228 350 585.

Meld je aanDownload het rapport

Installeer de DigiHandig app direct op je toestel of deel het met een ander.

Probeer DigiHandig

Door op deze knop te klikken, word je naar de Appstore verwezen.

Hoe installeer ik DigiHandig?