Skip to main content
Terug naar overzicht
Een grote groep digitstarters spelen met veel plezier de DigiHandig bingo tijdens de eerste editie van Happen & Snappen in het Dorpshuus in Heino.

DigiHandig bingo groot succes tijdens spelletjes middag in Heino

4 oktober 2023, Heino

Onlangs was het Dorpshuus Heino het toneel van een uniek evenement: de eerste editie van "Happen & Snappen". Een digitale spelletjes middag voor ouderen in Heino. Zo hebben de bezoekers met veel plezier o.a. onze DigiHandig bingo gespeeld.

Plezier en verbinding

Het evenement trok meer dan 30 enthousiaste deelnemers. De opkomst en het enthousiasme van de aanwezigen bewezen dat de middag een schot in de roos was. Zoals wethouder Gerria Toeter-Aalderink opmerkte: "Binnen no-time wisselden deelnemers ervaringen en apps met elkaar uit. Wat mij opviel was de hartelijke en gemoedelijke sfeer die er hing. Het evenement was zo'n succes dat sommigen zelfs meteen plannen maakten om weer bij elkaar te komen voor een koffiebijeenkomst. Het was geweldig om te zien hoe een spontane vriendengroep ontstond tijdens ons evenement, hoe mooi is dat?”

Volgens Moreno van Essen van Bibliotheek Salland kon de bingo volgens de deelnemers niet lang genoeg duren. "Van een aantal deelnemers kregen wij de tip dat zij het jammer vonden dat niet ieder symbool werd uitgelegd. Voor de komende edities gaan wij de hele kaart doen en ieder symbool toelichten. Het was dus een groot succes!"

Digitale kloof overbruggen

We willen onze dank uitspreken naar Bibliotheek Salland, Gemeente Raalte en natuurlijk alle deelnemers die de dag tot een groot succes hebben gemaakt. Stap voor stap kunnen we de digitale kloof overbruggen.

Organiseer ook een DigiHandig bingo

Wil je zelf ook aan de slag met de DigiHandig bingo over ander lesmateriaal van DigiHandig? Dat kan! Meer informatie vind je www.digihandig.nl/lespakket.

Lees over de bingoDownload het rapport

Installeer de DigiHandig app direct op je toestel of deel het met een ander.

Probeer DigiHandig

Door op deze knop te klikken, word je naar de Appstore verwezen.

Hoe installeer ik DigiHandig?